Garancia

Elektromos cigaretta készleteinkre a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően 12 hónap jótállást vállalunk. Ezen belül, a készletek tartós használatra szánt részeire, kiegészítőire (USB töltők, adapterek) 12 hónap, az akkumulátorokra 6 hónap, a patronokra 72 óra garancia érvényesíthető.

A jótállás a gyártónak felróható okokból meghibásodó, illetve gyári hibás termékekre vonatkozik. Patronok esetében a garancia az első feltöltés elfogyasztásának idejére vonatkozik, többször feltöltött patron cseréje nem lehetséges.

Kérjük, hogy termékeink használatba vétele előtt mindenképpen olvasd el a hozzájuk mellékelt használati útmutatót, mivel a garancia csak rendeltetésszerű használat mellett érvényes. Az akkumulátorok várható élettartama átlagosan 300 újratöltés, ez idő alatt kapacitásuk fokozatosan gyengül, mely nem tekinthető hibának.

Az 1959. évi IV. törvény minden újonnan vásárolt termékre 24 hónap szavatossági időt biztosít. A termék forgalmazója a 49/2003. GKM rendelet szerint szavatossági kötelezettséggel tartozik, ha a termék az eladás pillanatában nem felel meg a jogszabályban, vagy a szerződésben foglalt feltételeknek. A teljesítést követő 6 hónapon belül vélelmezni kell, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában létezett, a 6. hónap után a szakvéleménnyel történő bizonyítás a vásárló feladata.

Vásárlástól való elállás

Online vásárlás esetén a termékek átvételétől számított 14 munkanapon belül a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A termékek visszaküldésének költségei a vásárlót terhelik. A vételár visszafizetését a csomagolással és a számlával együtt, sértetlen állapotban visszaszolgáltatott termékek esetén tudjuk teljesíteni. Készletek esetén, a vételárból a felbontott patronkészlet és a felbontott e-liquid utántöltők ára levonásra kerül.

A garancia érvényét veszíti a következő esetekben:

Garanciális igény bejelentése

Ha termékeinkkel kapcsolatban problémád merül fel, a meghibásodást kérjük, jelentsd be 06-1-346-0350-es központi telefonszámunkon, vagy e-mailben az info@elektronikuscigaretta.hu címen.